Potporučnica Oružanih snaga BiH objavila fotografiju muškarca kako skida zastavu RS-a i stavlja onu s ljiljanima

Potporučnica Oružanih snaga BiH objavila fotografiju muškarca kako skida zastavu RS-a i stavlja onu s ljiljanima

Link na izvornu vijest

Amina Pilavdžija, potporučnica Oružanih snaga BiH, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj muškarac skida zastavu Republike Srpske i stavlja bošnjačku zastavu s ljiljanima. 

Zbog ovog je reagirao i zastupnik SNSD-a u Zastupničkom domu PS BiH Milorad Kojić koji je rekao za medije u Banja Luci da se “ovakvo ponašanje mora sankcionirati”. 


image

Sporna objava potporučnice Amine Pilavdžije


HAYAT.BA/INSTAGRAM – Hayat.ba/Instagram

“Ovakvo ponašanje će, ako prođe bez sankcije, postati normalna pojava”, rekao je zastupnik Kojić. 

Podsjetimo, u tijeku je istraga protiv nepoznatih osoba zbog pjevanja pjesme “Lijepa li” Marka Perkovića Thompsona na Bobovcu u jesen 2023. godine te se utvrđuje jesu li službena i djelatna lica iz Oružanih snaga BiH i ministarstava unutarnjih poslova u županijama Federacije BiH pjevala “spornu” pjesmu. 

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?