Pronađen jedan od trojice nestalih dječaka: Traje potraga za Ivanom i Patrikom

Pronađen jedan od trojice nestalih dječaka: Traje potraga za Ivanom i Patrikom

Link na izvornu vijest

Lukas Kiralj Jeremić, jedan od trojice dječaka koji su za samo 24 sata nestala u Hrvatskoj, pronađen je u Rijeci, javljaju hrvatski mediji.

Tijekom nekoliko proteklih dana hrvatskoj policiji je prijavljen nestanak trojice dječaka rođenih 2009. godine, dvojica se nakon praznika nisu vratila u domove za djecu u kojima su smješteni – jedan u Brezovici, a drugi u zagrebačkim Dugavama, dok je u međuvremenu, potraga za dječakom u Rijeci obustavljena jer je pronađen.

Prvi je 7. siječnja nestao Ivan Šnajdar, koji se udaljio s adrese u Zagrebu, dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, a istog dana u Zagrebu je nestao i Patrik Geck.

Riječ je o recidivistima, pa se njihov povratak u domove očekuje uskoro.

“Pretpostavljamo gdje se djeca nalaze, ali imamo različite razloge i elemente koji nam otežavaju konkretni pronalazak”, izjavila je Anita Matijević, načelnica Odjeljenja za maloljetničku delinkvenciju i kriminalitet MUP-a za RTL.

Ona je rekla da bez obzira što imaju saznanja da su neka djeca u manjem ili većem riziku za vrijeme bijega, u svaki od tih nestanaka ulažu maksimalne napore da se dijete nađe u najkraćem mogućem roku.

The post Pronađen jedan od trojice nestalih dječaka: Traje potraga za Ivanom i Patrikom first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?