Hrvatska poražena od Mađarske za vjerojatan oproštaj od Europskog prvenstva!

Hrvatska poražena od Mađarske za vjerojatan oproštaj od Europskog prvenstva!

Link na izvornu vijest

Hrvatska je poražena od Mađarske u 2. kolu drugog kruga Europskog prvenstva u rukometu čime je ostala samo na teorijskim šansama za plasman u polufinale.

Tim porazom izabranici Gorana Perkovca izgubili su izglede za plasman u polufinale. Ostali su peti na ljestvici sa samo jednim osvojenim bodom, dok je Mađarska skočila na drugo mjesto s četiri boda.

Tin Lučin i Filip Glavaš sa po pet golova bili su najefikasniji kod Hrvatske, dok Bence Imre predvodio Mađarsku sa sedam golova.

Na vrhu ove skupine je Francuska, koja je ranije u subotu svladala Island sa 39-32, koja ima maksimalnih šest bodova, Austrija je treća s tri, a Njmačka četvrta s dva boda uoči njihova međusobnog ogleda koji je na programu u 20.30 sati. Island je posljednji bez bodova.

Hrvatska će svoj sljedeći nastup imati protiv Islanda u ponedjeljak, dok će u posljednjem kolu u srijedu igrati protiv Njemačke.

MAĐARSKA – HRVATSKA 29:26

Post Hrvatska poražena od Mađarske za vjerojatan oproštaj od Europskog prvenstva! je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?