Zatvorena cesta: Evo kuda obilazno doći do bolnice u Mostaru!

Zatvorena cesta: Evo kuda obilazno doći do bolnice u Mostaru!

Link na izvornu vijest

Zatvorena cesta: Evo kuda obilazno doći do bolnice u Mostaru!

Ukoliko se ne snalazite najbolje ulicama Mostara, dolazak do SKB Mostar možda će vam zadavati glavobolje.

Već od ranije je zatvoren dio ulice kralja Petra Krešimira IV., te se vozilo obilazno ispod stadiona Zrinjskog, ali sada je i ta cesta zatvorena, pa vam preostaje sljedeća ruta:

Ukoliko dolazite iz smjera Čitluka ili Širokog Brijega od Katedrale nastavite ravno avenijom do Mostarke gdje na raskrižju skrećete lijevo te potom vozite ravno (Dubrovačkom ulicom) do sljedećeg kružnog toka na kojemu trebate skrenuti lijevo. Potom nastavite vožnju ulicom Bleiburških žrtava ravno do sljedećeg kružnog toka na kojem ponovno skrećete lijevo i vozite ravno ulicom Treće cimske bojne i ulicom Petra Rizza kojom dolazite do raskrižja prema SKB Mostar koja vam se nalazi s desna.

Iako postoji dosta opcija za skraćenje ove rute, radije ne pokušavajte ukoliko ne poznajete gradske ulice.

Obustava prometa u ulici kraj stadiona

Planirani početak izvođenja radova na II. fazi projekta sanacije Ulice kralja Petra Krešimira IV. u dužini od oko 136 metara predviđen je za četvrtak, 25. siječnja, te će se u toj ulici u potpunosti obustaviti promet. U sklopu složenih radova izvršit će se sanacija kanalizacijskih instalacija, kao i sanacija prometnice i pješčanih površina te javne rasvjete. Projektom je predviđena izgradnja kanalizacijskog kolektora Ø 800 mm, izgradnja oborinske odvodnje. Kako je izvijestio izvođač radova HP Investing d. o. o. Mostar, zbog izvođenja tih radova u potpunosti će biti obustavljen promet u Ulici kralja Petra Krešimira IV. Tijekom radova izvođač će osigurati alternativni režim prometa kako bi sva vozila hitne pomoći iz Mostara i drugih općina i gradova koja dolaze u SKB Mostar, kao i sva druga vozila oblizanim cestama mogla doći do SKB-a Mostar, kao i drugih odredišta u tom dijelu grada. Tako će promet vozila prema SKB-u Mostar i naselju Bijeli brijeg biti preusmjeren na rutu Avenija – Dubrovačka – Blajburških žrtava – Treće cimske bojne – Ulica dr. Petra Rizza, priopćila je Gradska uprava Mostar.

Počeli radovi na prometnici na Bijelom brijegu

Službeno su započeli radovi na izgradnji prometnice S3 u naselju Bijeli brijeg u Mostaru. Radi se o prometnici koja povezuje Bijeli brijeg s Ulicom blajburških žrtava.

– Ovo je još jedan od ugovora za jedan od bitnijih infrastrukturnih projekata u gradu. Radi se o prometnici koja povezuje Bijeli brijeg s Ulicom blajburških žrtava – istaknuo je ranije gradonačelnik Mostara Mario Kordić, naglasivši kako će ovaj projekt “stanovnicima Bijelog brijega značajno olakšati život”.

Objava Zatvorena cesta: Evo kuda obilazno doći do bolnice u Mostaru! pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?