Izviđač u „laganici“ uvjerljiv protiv Hercegovine

Izviđač u „laganici“ uvjerljiv protiv Hercegovine

Link na izvornu vijest

Rukometaši Izviđača „s pola“ snage uvjerljivo su slavili protiv Hercegovine iz Nevesinja u zaostaloj utakmici 3.kola BH Telecom Premier lige 39:23 (21:10).

Gosti iz Nevesinja nisu bili dorastao protivnik skautima koji su unatoč hladnoj dvorani smogli snage riješiti utakmicu već u prvih trideset minuta. Jedna zanimljivost iz prvih desetak minuta bila je da su domaćini vodili 6:3, a vratar gostiju Mihajlo Vujadinović imao je šest obrana.

Kako je vrijeme odmicalo prednost Izviđača je konstantno rasla, pa je ulaskom u posljednjih deset minuta bilo plus devet (14:5 u 19 minuti), a na odmor se otišlo pri rezultatu21:10.

Nastavak susreta trebalo je „odraditi“ jer se ništa bitno nije moglo promijenit. Nakon nešto izjednačenije igre u prvih sedam-osam minuta nastavka kad se igralo gol za gol, skauti su ponovo stisnuli i na kraju slavili uvjerljivo sa šesnaest golova razlike.

Kod Izviđača je Ivano Pavlović zabio 6 golova, Diano Ćeško 5, a krila Edvin Đelilović i Luka Bubalo po 4. Aldin Alihodžić imao je 8 obrana. Kod Hercegovine Edin Bašić zabio je 6, Đorđe Babić 5, a Nemanja Ivanović 4 gola. Vratar Mihajlo Vujadinović imao je 12 obrana.

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

Objava Izviđač u „laganici“ uvjerljiv protiv Hercegovine pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?