Više od 5000 posjetitelja u Samoboru uglas pjevalo s Matom Bulićem

Više od 5000 posjetitelja u Samoboru uglas pjevalo s Matom Bulićem

Link na izvornu vijest

Ovogodišnji fašnik donosi niz uzbudljivih događanja, a posebno se ističu koncerti koji već dvije večeri zaredom oduševljavaju publiku. Na Trgu fašničkih velikana (Trg kralja Tomislava) u Samoboru prvu večer sve posjetitelje zabavljao je Petar Grašo, a drugu, u nedjelju, tisuće su pjevale uz “Kralja dijaspore” – Matu Bulića.

Emocije s koncerta prenio nam je jedan od posjetitelja:

– Ovakav koncert u Samoboru dugo nismo imali. Zabava i emocije koje nam je Mate priredio, bili su na vrhuncu. Naš Mate je jednostavno legenda i nedjeljnim je koncertom to još jednom dokazao. Živ i zdrav nam bio i nadam se da ćemo ga uskoro ponovno slušati – kazao nam je posjetitelj s koncerta.

Nekoliko riječi s nama je podijelio i sam Mate Bulić.

– Svaki koncert koji održim, poseban je na svoj način, ali ovaj nedjeljni čak je i mene ostavio bez teksta. Teško je podijeliti emocije kada više od pet tisuća ljudi zajedno s vama pjeva više od dva sata, doslovce od prve do posljednje minute. Tko to ne doživi, teško može razumjeti – zaključio je Mate.

The post Više od 5000 posjetitelja u Samoboru uglas pjevalo s Matom Bulićem first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?