Od narednog ponedjeljka u BiH se očekuje snijeg, do kraja ovog tjedna oblačno i toplo

Od narednog ponedjeljka u BiH se očekuje snijeg, do kraja ovog tjedna oblačno i toplo

Link na izvornu vijest

Kako je kazao meteorolog Federalnog hidrometeorološkog zavoda Dženan Zulum u tijeku ovog tjedna preovladavat će umjereno do pretežno oblačno vrijeme i uglavnom bez padavina, izuzev na juga i jugozapada zemlje. Padavine će biti povremene i u malim količinama, penosi Klix.

Jutarnji minusi će se zadržati u višim područjima. Za dane vikenda se prognozira rast temperature, naročito u jutarnjim satima i intenzivnija kiša na jugu i jugozapadu zemlje. Kiša je izvjesna i na ostalim područjima.

Minimalne temperature zraka do kraja radnog tjedna varirat će između jedan i šest stupnjeva celzija u Bosni, u Hercegovini od tri do osam. Najviše dnevne temperature će se kretati od 10 do 18 stupnjeva celzija, a na jugu zemlje do 16.

“Od ponedjeljka, 12. veljače, prema raspoloživim prognoznim modelima prognozira se nastavak padavina koje bi sredinom tjedna uslijed pada temperature zraka u Bosni iz kiše prešle u snijeg”, zaključuje Zulum.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?