Mostarski aerodrom objavio je cijene karata za Minhen, Veronu i Rim

Mostarski aerodrom objavio je cijene karata za Minhen, Veronu i Rim

Link na izvornu vijest

MOSTAR – Mostarski aerodrom objavio je da su karte za Minhen, Rim i Veronu službeno dostupne za rezervacije te da se uskoro može očekivati ​​i četvrta destinacija.

Mostarski aerodrom objavio je cijene karata za Minhen, Veronu i Rim

FOTO: Agencije

Za Minhen cijena karte kreće se od 129 evra u jednom smjeru, Rim od 89 evra za jedan smjer te Veronu već od 79 evra takođe u jednom smjeru.

Podsjećamo, u petak je mostarskoj Gradskoj vijećnici potpisan i ugovor između Grada Mostara, kompanije Air Serbia i Aerodroma Mostar.

Prvi let na relaciji Mostar – Beograd biće 15. aprila, uoči Međunarodnog sajma ekonomije, karte su u prodaji, a početna cijena je 56 evra u jednom pravcu, odnosno od 104 evra za povratnu kartu u ekonomskoj klasi.

Fena

Чланак Mostarski aerodrom objavio je cijene karata za Minhen, Veronu i Rim се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?