Luka Ćurković seniorski prvak Balkana

Luka Ćurković seniorski prvak Balkana

Link na izvornu vijest

U subotu 10. veljače 2024. godine u Istanbulu je održano 28. Seniorsko dvoransko prvenstvo Balkana.
Član Atletskog kluba Brotnjo Luka Ćurković ispisao je povijest kluba gdje je osvojio prvu seniorsku Balkansku medalju.
U svome prvome nastupu za seniore i odličnim nastupom u skoku u dalj s novim osobnim rekordom od 7.81m postao je prvak Balkana za seniore.
Luka je imao odličnu seriju skokova da bi u zadnjoj seriji skočio do zlata i osobnog rekorda od čak 20cm više od prethodnog.
Zajedno s Lukom na ovom Balkanskom prvenstvu kao član delegacije bio je i njegov trener Bojan Ubiparip.

The post Luka Ćurković seniorski prvak Balkana appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?