Pronađeno vozilo u Bregavi nakon nestanka dvojice mladića iz Stoca

Pronađeno vozilo u Bregavi nakon nestanka dvojice mladića iz Stoca

Link na izvornu vijest

U rijeci Bregavi na lokalitetu Pitića brijeg nedaleko od ulaza u Stolac iz smjera Berkovića, kako saznaje „Avaz“, pronađeno je vozilo Jeep Compas.

Riječ je o automobilu kojim su se tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak iz Stoca prema Vidovom Polju udaljila dvojica mladića, M.V. (20) i F.S., čije godište je, za sada, nepoznato.

Ova informacija je potvrđena iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Podsjetimo, stolačkoj policiji je R.V. (47) u 00:45 sati prijavila da je njen sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da je nedostupan na telefon.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su objavili da je sat nakon ponoći u policiju došao otac od F.S., zajedno, sa S.P., koji je policijskim službenicima dao informacije o tome kako je on dao svoje vozilo M.V. i F.S. da odu u Vidovo polje, nakon čega im se gubi svaki trag.

Odmah nakon toga tijekom noći policijske patrole su obišle grad i šire područje, ali nisu uspjeli pronaći nikakve tragove sve do jutros.

Post Pronađeno vozilo u Bregavi nakon nestanka dvojice mladića iz Stoca je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?