Četvrtak i subota u kinu Posušje: “Rally Road Racers“ i „Poor Things“

Četvrtak i subota u kinu Posušje: “Rally Road Racers“ i „Poor Things“

Link na izvornu vijest

U Kinu Posušje ovoga tjedna na rasporedu su sjajne filmske projekcije!

U četvrtak 22.veljače i u subotu 24.veljače u 18:00 sati bit će prikazan  animirani film ‘Rally Road Racers’ odnosno ‘Brzi i neustrašivi’, sinkroniziran na hrvatski jezik, a radi se o zabavnoj obiteljskoj avanturi koju ne smijete propustiti. Spori loris po imenu Zhi sudjeluje u bezobzirnoj automobilskoj utrci duž povijesnog Puta Svile u Kini kako bi spasio posljednje selo lora (uključujući i dom svoje bake) od rušenja i razvoja koje planira psihotična žaba po imenu Archibald Vainglorious.

Istih dana, ali u 20:00 sati, na rasporedu je i romansa ‘Poor Things’. Redatelj Yorgos Lanthimos i glumačka zvijezda i dobitnica Oscara – Emma Stone pozivaju vas da sudjelujete u fantastičnoj evoluciji Belle Baxter (Emma Stone), mlade žene koju je s ruba smrti vratio u život briljantni, odvažni znanstvenik dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Film je temeljen romanu škotskog pisca Alasdaira Graya i jedan je od filmova koji snažno pretendira za najvažnije filmske nagrade. Priča o mladoj ženi koju je vratio u život briljantni i neortodoksni znanstvenik dr. Godwin Baxter. Pod Baxterovom zaštitom, Bella je željna učenja. Gladna svjetovnosti koja joj nedostaje, Bella odlučuje istražiti svijet i bježi s Duncanom Wedderburnom (Mark Ruffalo), uglađenim i razvratnim odvjetnikom, u vrtložnu avanturu po kontinentima. Slobodna od predrasuda svog vremena, Bella ostaje postojana u svojoj namjeri.

Kino u Posušju, četvrtak 22. i subota 24.veljače, „Rally Road Racers“ u 18:00 sati te „Poor Things“ u 20:00 sati.

Objava Četvrtak i subota u kinu Posušje: “Rally Road Racers“ i „Poor Things“ pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?