Rukometašice Izviđača u subotu gostuju kod Borca u Banja Luci

Rukometašice Izviđača u subotu gostuju kod Borca u Banja Luci

Link na izvornu vijest

Rukometašice Izviđača, sutra, u subotu 24. veljače, u sklopu 12. kola Premijer lige BiH za žene gostuju u Banja Luci. Utakmica se igra s početkom u 20 sati.

Borac je trenutno drugi na prvenstvenoj ljestvici s 19 bodova iz 11 kola i zaostaje samo jedan bod za vodećim Grudama.

Rukometašice Izviđača su na posljednjem mjestu, sa samo dva osvojena boda u 11 odigranih utakmica.

Utakmicu je za Radio Ljubuški najavio trener rukometašica Izviđača, Ivan Gigo Lovrić:

„Iz utakmice u utakmicu pomalo napredujemo, na način da smanjujemo trajanje crnih rupa. Još uvijek imamo problema s bezidejnim periodima utakmice koji su plod nedostatka kvalitete mladih igračica kao i njihovog iskustva jer su to sve mahom cure kojima su ovo prve minute u Premijer ligi…

Na zadnjoj utakmici protiv Ilidže smo pokazali da možemo sastaviti jedno poluvrijeme korektne igre u kojem smo u najmanju ruku bili ravnopravan protivnik.

Protiv Borca imamo male šanse ali tražit ćemo da nam koncentracija ne padne kao u dosadašnjim utakmicama ili ako i upadnemo u tu crnu rupu da se što prije izvučemo. A sve to moramo raditi u smislu pripreme za one najvažnije utakmice s konkurentima u borbi za ostanak.

U te utakmice moramo ući što uigraniji i pametniji da nam se ne bi događali padovi kao do sada jer će svaki gol biti važan, a i neizvjesnost u borbi za ostanak će se voditi do posljednje sekunde natjecanja“, kazao je Lovrić za naš radio.

Radio Ljubuški

Objava Rukometašice Izviđača u subotu gostuju kod Borca u Banja Luci pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?