VIDEO: DPH Mostar prikupilo sredstva za kupovinu uređaja kojega će donirati dječoj bolnici SKB Mostar

VIDEO: DPH Mostar prikupilo sredstva za kupovinu uređaja kojega će donirati dječoj bolnici SKB Mostar

Link na izvornu vijest

Putem objave na facebook stranici Društva prijatelja Hajduka (DPH) Mostar zahvalilo se svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji „Bile noći“ koja je održana 12. veljače 2024. godine u Herceg Etno-selu Međugorje, a rezultat svega toga je ova nezaboravna noć koju će teško biti nadmašiti.

Također, veliku zahvalu uputili su HNK Hajduk i cijelom izaslanstvu na čelu s gosp. Lukšom Jakobušićem, kao i našim domaćinima iz Herceg Etno-sela Međugorje.

“S jučerašnjim danom prikupljena su sva potrebna sredstva za kupnju uređaja za dječju bolnicu SKB Mostar, narudžba je u tijeku i čim bude realizirana javno ćemo to objaviti” – poručili su iz Društva prijatelja Hajduka te su naglasili.

“Obzirom na humanitarni karakter cijele akcije dobili smo rabat od 10% tako da je u konačnici cijena uređaja 46.607,23 KM. Veliki dio potrebnog iznosa je prikupljen tijekom tombole i same večere, a razliku do ovog potrebnog iznosa u odnosu na sva prikupljena sredstva donirao je Life at Nsoft preko svoje humanitarne udruge „NOKT“ na čemu im se ovim putem neizmjerno zahvaljujemo” – poručili su iz DPH Mostar

U kratkom videu ispod možete pogledati kako je protekla prva „Bila noć“ u Hercegovini.

 

 

 

 

The post VIDEO: DPH Mostar prikupilo sredstva za kupovinu uređaja kojega će donirati dječoj bolnici SKB Mostar appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?