Trofej Slobodne Dalmacije: Marko Prlić iz Sovića osvojio drugo mjesto

Trofej Slobodne Dalmacije: Marko Prlić iz Sovića osvojio drugo mjesto

Link na izvornu vijest

U sklopu 24. Split Maratona održana je utrka na 5 km pod nazivom Trofej Slobodne Dalmacije, okupivši oko 380 trkača različitih dobnih skupina. Uzbudljiva natjecanja donijela su iznenađujuće rezultate, a među ženama i muškarcima istaknuli su se domaći natjecatelji.

Kod žena, apsolutnu pobjedu odnijela je Tea Faber iz Hrvatske s vremenom od 18 minuta i 46 sekundi, dok je kod muškaraca prvo mjesto zauzeo Ante Živković, također iz Hrvatske, s impresivnim vremenom od 16 minuta i 22 sekunde.

U ženskoj kategoriji, iza Tee Faber, slijede Yazmin Vallejo iz Meksika s vremenom od 19:07, te Naomi Manđeralo (Hrvatska) s vremenom od 20:21. Kod muškaraca, iza Ante Živkovića nalazi se Marko Prlić (Hrvatska) s vremenom od 16:27, te Leon Milner (Hrvatska) s vremenom od 17:33.

Osim glavnih pobjednika, čestitke su upućene i ostalim trkačima koji su sudjelovali u ovom izazovu. Svečanost dodjele nagrada bila je obogaćena zahvaljujući medijskom pokroviteljstvu Slobodne Dalmacije, koja je osigurala prigodne nagrade za sve pobjednike po kategorijama, kao i za apsolutne pobjednike, prenosi dalmacijanews.hr.

Ovaj događaj još jednom je potvrdio ne samo sportsku predanost, već i zajedništvo i potporu lokalnih i regionalnih medija poput Slobodne Dalmacije u promicanju sportskih događaja.

Ženska konkurencija

1. Tea Faber 18:46
2. Yazmin Valleya 19:05
3. Naomi Mangeralo 20:20

Muška konkurencija

1. Ante Živković 16:22
2. Marko Prlić 16:26
3. Leon Milner 17:33

Post Trofej Slobodne Dalmacije: Marko Prlić iz Sovića osvojio drugo mjesto je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?