Don Damir Stojić vodit će seminar za muškarce u Ljubuškom

Don Damir Stojić vodit će seminar za muškarce u Ljubuškom

Link na izvornu vijest

Seminar za muškarce pod sloganom ”Bdijete, postojani u vjeri, muževni budite, čvrsti” bit će održanom u 15. i 16. ožujka 2024. godine na Humcu u Ljubuškom.

Seminar će voditi poznati hrvatski svećenik don Damir Stojić i bračni par.

Program počinje u petak, 15. ožujka, pobožnošću Puta križa u 17:30 sati dok će u 18:00 sati u novoj crkvi na Humcu biti služena sveta misa, a nakon nje će u domu svetog Ante biti održan duhovni nagovor.

U subotu, 16. ožujka, seminar će biti nastavljen u 15:00 sati duhovnim nagovorom, svjedočanstvom i druženjem u domu svetog Ante.

17:30 sati bit će sveta krunica kao i prigoda za svetu ispovijed dok će u 18:00 sati biti služena sveta misa u novoj crkvi.

Nakon mise će biti održano klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Na seminar se možete prijaviti slanjem SMS poruke sa svojim osnovnim podatcima na broj: 063/095-803.

Objava Don Damir Stojić vodit će seminar za muškarce u Ljubuškom pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?