Jeste li vidjeli negdje reakciju Murphya i ekipe na Plenkovićevu podršku Čovićevoj Južnoj plinskoj konekciji? Niste! Hoćete li? Nećete!

Jeste li vidjeli negdje reakciju Murphya i ekipe na Plenkovićevu podršku Čovićevoj Južnoj plinskoj konekciji? Niste! Hoćete li? Nećete!

Link na izvornu vijest

U Bosni i Hercegovini mnoge izjave prođu ispod radara, ovisno koga se tiču i što kažu. Takvu sudbinu je doživjela i izjava predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plnkovića kad je prije desetak dana dao punu podršku Draganu Čoviću i njegovom stavu vezanom za Južnu plinsku interkonekciju. Naime, usprkos nekakvim prijetnjama američkog veleposlanika Murphyja koji u BiH izigrava nekakvog kralja kojeg će svi morati slušati i uvažavati ali i pomoćnika glavnog tajnika SAD-a O Briana, Plenković je svojom podrškom Čoviću pokazao da nisu u pravu i da neće biti onako kako baš Amerikanci i Sarajevo žele.

Jedan bošnjački portal (‘kliks’) je jedini dao važnost toj Plenkovićevoj izjavi te pravilno i korektno analizirao ono što je sasvim jasno. Spomenuti sarajevski medij je u svojoj analizi naveo da Zagreb nije Sarajevo i da se Hrvatsku ne može pritiskati te da se prema Plenkoviću ne mogu upućivati nikave prijetnje kao što to američke diplomate čine prema Draganu Čoviću.

Slijedom toga što je napisao analitičar klixa sasvim je jasno da niste vidjeli inače brzi američki odgovor i da ga nećete niti vidjeti. Veleposlanik Murphy odnosno njegova ekipa bi u roku pola sata komentirala i kritizirala svako Čovićevo priopćenje ili izjavu, no međutim ovdje to nije slučaj i to je činjenica. Niti Murphy, niti O Brian niti bilo tko treći nije komentirao (čitaj kritizirao) podršku Andreja Plenkovića Draganu Čoviću i njegovom stavu vezanom za Južnu plinsku interkonekciju.

Gdje su pitamo se?

www.abcportal.info

 

The post Jeste li vidjeli negdje reakciju Murphya i ekipe na Plenkovićevu podršku Čovićevoj Južnoj plinskoj konekciji? Niste! Hoćete li? Nećete! first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?