Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Link na izvornu vijest

Organizatori ističu kako je cilj “Connecta 2024” povezati potencijale dijaspore i Bosne i Hercegovine, ljude, ideje i investicije te ispričati niz konkretnih i pozitivnih priča u moru negativnosti.

“Ako do sada kojim slučajem niste čuli za ovaj događaj, a vjerujemo kako vas nema mnogo takvih, onda vam želimo reći kako je u pitanju jedna od najkvalitetnijih i najpozitivnijih stvari kojoj ćete prisustvovati ovoga ljeta, ne samo u Mostaru, nego i u čitavoj Bosni i Hercegovini, makar će se utjecaj događaja osjetiti i izvan granica zemlje”, priopćili su iz Tehnološkog parka (TP) Intera.

I ove godine na konferenciji će se izmjenjivati najpozvaniji i najpriznatiji govornici iz sfere inovacija, novih tehnologija, digitalizacije, industrije, obrazovanja i znanosti.

Zajedno sa Intera TP-om, iza organizacije ovog eminentnog događaja stoje GIZ (Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit) kroz BOOST projekt koji sufinanciraju Europska unija i Njemačka vlada kroz projekt EU4DigitalSME, kao i Enterprise European Network (EEN).

Organizatori očekuju da ovogodišnji Connecto 2024. bude najveći, najposjećeniji i najkvalitetniji događaj do sada.

“Cilj konferencije ostaje jedinstven i isti kao i ranije – povezati potencijale brojne bosanskohercegovačke dijaspore i potencijale Bosne i Hercegovine, sa zajedničkim ciljem napretka kroz zajednička ulaganja, razmjenu ideja i stvaranja novih mogućnosti za zajedničko sudjelovanje na najzahtjevnijim svjetskim tržištima”, poručili su iz Intere.

Kako su naveli, Connecto je već odavno pokazao kako se može i mora, kao i da neke stvari uopće ne izgledaju neostvarive već da je potrebna samo kvalitetna platforma koja povezuje ljude i ideje, koja spaja one koji traže partnera i one koji žele investirati u kvalitetne projekte.

Konferencijski dio u dvorani Europa kreće u utorak, 25. lipnja, a Connecto 2024. se nakon toga nastavlja glasovitim B2B susretima, koji su također zaštitni znak konferencije i trajat će sve do 27. lipnja.

“Kako je formula B2B susreta do sada opravdala, pa i premašila sva očekivanja organizatora, tako je i ove godine ostavljen maksimalan prostor za tu vrstu komunikacije među sudionicima događaja. I upravo to je prednost i ovog izdanja konferencije Connecto – konferencija s potpuno ljudskim likom, makar ćete svi vi koji nećete biti u mogućnosti fizički biti prisutni na samom događaju, čitavu konferenciju moći pratiti putem livestreama”, poručili su organizatori.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?