Najava: Šesti studentski simpozij sanitarnog inženjerstva

Najava: Šesti studentski simpozij sanitarnog inženjerstva

Link na izvornu vijest

Šesti studentski simpozij sanitarnog inženjerstva, SanMo 2024., održat će se 9. i 10. svibnja na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru.

Prijave za aktivno i pasivno sudjelovanje su otvorene.

Glavni cilj simpozija je omogućiti studentima iz područja biomedicinskih i prirodnih znanosti da podijele svoja znanstvena i stručna istraživanja s kolegama i profesorima, potičući suradnju, komunikaciju te razmjenu mišljenja i iskustava.

Ovo je prilika za stjecanje novih znanja i za povezivanje studenata različitih godina i studijskih programa. Sudjelovanje na simpoziju je besplatno.

Kroz dva dana simpozija, očekuju nas inspirativna predavanja stručnjaka iz raznolikih znanstveno stručnih područja, uzbudljive prezentacije studenata, poster-prezentacije te angažirajuće tematske radionice.

Studenti će imati priliku aktivno sudjelovati i na taj način utjecati na proširivanje znanja kroz dodatnu edukaciju i razmjenu iskustva s kolegama.

Suorganizatori simpozija su Studentski zbor Fakulteta zdravstvenih studija i Udruga studenata zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, Fakultet zdravstvenih studija Univerziteta u Sarajevu i Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci.

Prijave za aktivno sudjelovanje su započele i otvorene su do 12. travnja 2024. kad je i krajnji rok za slanje sažetaka, dok je rok za prijavu pasivnog sudjelovanja do 26. travnja 2024.

Post Najava: Šesti studentski simpozij sanitarnog inženjerstva je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?