Na današnji dan 2000. godine promoviran spot za pjesmu ‘Lijepa li si’

Na današnji dan 2000. godine promoviran spot za pjesmu ‘Lijepa li si’

Link na izvornu vijest

Promocija spota za pjesmu “Lijepa li si” Marka Perkovića Thompsona bila je na današnji dan 5. ožujka 2000. godine u ŠRC-u na Blidinju.

U spotu su prikazane prirodne ljepote hrvatskih krajeva: Zagore, Slavonije, Dalmacije, Istre, Zagorja, Like i Herceg-Bosne.

Iako je izvornu albumsku pjesmu snimio sam Thompson, u službenom spotu je obradio pjesmu s više hrvatskih glazbenika. U toj obradi s Perkovićem pjevaju Alen Vitasović, Mladen Grdović, Mate Bulić, Miroslav Škoro i Giuliano.

U spotu su sudjelovali i dva KUD-a, glumac Ivo Gregurević, dok je redatelj spota bio Željko Petreš.

Ova pjesma je proglašena najljepšom domoljubnom pjesmom, a mnogi ju smatraju našom drugom himnom. Gdje idu naši sportaši, navijači tu je i ona…

“Kad se sjetim, suza krene, zamirišu uspomene…”

The post Na današnji dan 2000. godine promoviran spot za pjesmu ‘Lijepa li si’ appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?