Kako i zašto istaknuti žensko vlasništvo nad kompanijom na Google My Business profilu?

Kako i zašto istaknuti žensko vlasništvo nad kompanijom na Google My Business profilu?

Link na izvornu vijest

Google My Business (GMB) je alat koji ne samo da doprinosi vašem prisustvu na mreži, već omogućava kompanijama da istaknu svoje jedinstvene karakteristike, uključujući vlasništvo žena.

Zašto naglašavati žensko vlasništvo? Isticanje ženskog vlasništva na GMB profilu čini više od samo promicanja rodne raznolikosti u poslovnom svijetu. Ovo povećava kredibilitet vaše kompanije kao aktivnog zagovornika rodne ravnopravnosti i osnaživanja žena. Takođe privlači specifične klijente koji više vole da podržavaju preduzeća u vlasništvu žena, pružajući im informisane odluke, dok istovremeno pomažu da povećaju vidljivost vaše kompanije u digitalnom okruženju.

Kako da vaša kompanija bude navedena kao kompanija u vlasništvu žena na GMB-u? Pristupite svom GMB računu i kliknite na odjeljak “Informacije”. Ovdje možete urediti atribute svoje kompanije. Odaberite opciju “Deklariše se kao firma u vlasništvu žene” da naznačite vlasništvo žena.

Kako koristiti ovu funkciju za rast? Osim dodavanja oznake, važno je podijeliti priču o ženskom rukovodstvu vaše kompanije putem GMB postova, naglašavajući izazove, postignuća i uvide. Također je važno aktivno surađivati ​​sa svojom publikom tako što ćete odgovarati na recenzije i upite o GMB listi i integrisati svoj status „Profesionalni ženski biznis“ u svoje druge marketinške napore kako biste stvorili koherentnu priču.

Preuzeto s https://shorturl.at/cvyBD

The post Kako i zašto istaknuti žensko vlasništvo nad kompanijom na Google My Business profilu? first appeared on Novine.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?