Povodom Dana očeva HPD Vrlosinj organizira druženje i izlet

Povodom Dana očeva HPD Vrlosinj organizira druženje i izlet

Link na izvornu vijest

Povodom Dana očeva HPD Vrlosinj organizira druženje i izlet

Povodom Dana očeva (koji se obilježava 19. ožujka) HPD Vrlosinj u suradnji s osnovnim školama poziva sve očeve/skrbnike koji imaju djecu u 8. razredu osnovne škole da se pridruže zajedničkom druženju i izletu.

Vodimo Vas na Vrlosinj – najviši vrh Ljubuškog sa svojih 956m/nm, 17. 3. 2024. (nedjelja).

Okupljanje je predviđeno na parkingu pokraj škole u Vitini u nedjelju u 8.30 h odakle osobnim vozilima polazimo do polazišne točke-sela Greda. Uspon na spomenuti vrh traje oko 1h i 30min, zatim je na livadi predviđeno vrijeme za užinu i druženje (oko sat vremena) te potom povratak.

Dragi očevi i draga djeco, provedite jedan lijepi nedjeljni dan zajedno u prirodi, a mame pustite neka odmore.

Potrebna oprema: planinarske cipele ili obične tenisice, ruksak sa užinom i presvlakom, laganija jakna, 1l – 1.5 l vode.

Potrebno se prijaviti, a to možete u uredu pedagoga/psihologa u svojoj školi, na mail: [email protected] ili porukom na broj 063463046.

Veselimo se planinarenju i druženju!

Objava Povodom Dana očeva HPD Vrlosinj organizira druženje i izlet pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?