ZASTUPNICA IZETBEGOVIĆ SE OGLASILA O DEŠAVANJIMA NA SJEDNICI SKUPŠTINE KS

ZASTUPNICA IZETBEGOVIĆ SE OGLASILA O DEŠAVANJIMA NA SJEDNICI SKUPŠTINE KS

Link na izvornu vijest

ZASTUPNICA IZETBEGOVIĆ SE OGLASILA O DEŠAVANJIMA NA SJEDNICI SKUPŠTINE KS

O svemu se oglasila i zastupnica u Skupštini KS prof. dr. Sebija Izetbegović čiji status prenosimo u cijelosti.

  • Dan 6.

Lagano se posti, hvala Bogu dragom.

Zbog istine moram napisati:

14.03.2024. god. mi smo branili stari logo JU Memorijalni centar Sarajevo.

NIP-ov direktor Kulanić je, za govornicom, djelimično priznao da je stari logo pokušao promijeniti i da je ” pogriješio jer nije dobro komunicirao boračka udruženja”.

Ta njegova geška je koštala ustanovu oko 6.000 KM a duboko je potresla i uznemirila boračku populaciju i članove porodica poginulih boraca.

Nakon toga nas je predsjedavajući Okerić pokušao ubijediti da je SDA ta koja je promijenila logo davne 2018. god. i “da nam je bolje da puno ne pitamo jer će on nama to dokazati”.

Osim sto je predsjedavajući Skupštine KS iznosio neistine, kršio poslovnik, prekidao izlaganja te time ponižavao i provocirao zastupnike opozicije, isključivao im mikrofon, insinuirao i perfidnim  prijetnjama pokušavao da nas uplaši i ucijeni da ne bi diskutovali, demonstrirao je i svoje  neznanje.

Okerić ne zna da “logo” i “pečat” nisu isto.

On bi trebalo da čita i uči umjesto što udara u vreću i skida čepove nogom.

Istina, vreća i flaša mu ne mogu uzvratiti.

Mi možemo i hoćemo, građani nas izabrali.

Mi ćemo pitanjima i diskusijama.

Tako će jednom morati da zakaže tematsku sjednicu o stanju sigurnosti u KS.

Moraće Vlada KS da nam da odgovore o milionima KM utrošenim za Dubai i Šumarijadu ali i  da pokažu građanima “tajne ugovore” i poslove milionskih vrijednosti.

Ljiljan je ostao tamo gdje mu je mjesto – navela je Izetbegović.

(A. J.)

The post ZASTUPNICA IZETBEGOVIĆ SE OGLASILA O DEŠAVANJIMA NA SJEDNICI SKUPŠTINE KS first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?