OBRAČUN U NOVOM PAZARU: IZBO MLADIĆA PO GRUDIMA, PA POBJEGAO

OBRAČUN U NOVOM PAZARU: IZBO MLADIĆA PO GRUDIMA, PA POBJEGAO

Link na izvornu vijest

OBRAČUN U NOVOM PAZARU: IZBO MLADIĆA PO GRUDIMA, PA POBJEGAO

Prema dostupnim informacijama, u sukobu je učestvovalo nekoliko mladića, a B.R. je zadobio povrede nožem opasne po život. Osumnjičeni za napad, S.M., bio je također među učesnicima incidenta. Hitne službe brzo su reagovale i povrijeđeni mladić je prevezen u najbližu medicinsku ustanovu, gdje mu je pružena neophodna pomoć. Prema prvim informacijama, njegovo stanje još nije stabilno, povrijeđeni B.R. zadobio je tri uboda nožem, i to dva uboda u ruku i jedan u grudni koš.

Policija je odmah intervenirala na mjestu događaja i započela istragu kako bi se rasvijetlili svi detalji ovog nemilog događaja. S.M. je u bjekstvu, a policija apeluje na sve svjedoke da se jave i pruže dodatne informacije koje bi mogle pomoći u daljem toku istrage. S.M. je pobjegao na motoru u nepoznatom pravcu.

Ovo nije prvi put da se u ovom dijelu grada događaju nasilni incidenti, što izaziva zabrinutost među stanovništvom ovog gradskog naselja.

Mladić koji je u krvavom obračunu u Novom Pazaru zadobio teške tjelesne povrede, hospitaliziran je u bolnici u ovom gradu.

– Pacijent je primljen kao hitan slučaj zbog povreda zadobijenih u tuči. Pregledom su utvrđene dvije ubodne rane na lijevoj nadlaktici i još jedna ubodna rana grudnog koša. Urađena je dijagnostika i pacijent se sprema za hitnu hiruršku intervenciju. Za sada je u stabilnom stanju – potvrđeno je za RINU u novopazarskoj bolnici.

The post OBRAČUN U NOVOM PAZARU: IZBO MLADIĆA PO GRUDIMA, PA POBJEGAO first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?