Očekuje nas bogat sportski vikend u Ljubuškom

Očekuje nas bogat sportski vikend u Ljubuškom

Link na izvornu vijest

Raspored nastupa nogometnih i rukometnih klubova grada Ljubuškog ovaj vikend.

Ovog vikenda igra se 1. kolo proljetnog dijela nogometnog prvenstva u Drugoj ligi F BiH – skupina Jug.

U 17. prvenstvenom kolu nogometaši Ljubuškog ugostit će momčad Gruda.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 15,30 sati na stadionu Babovac u Ljubuškom.

Momčad Ljubuškog je trenutno druga na prvenstvenoj ljestvici s 29 bodova, a Grude su na 13. mjestu s 14 osvojenih bodova.

Iz NK Ljubuški pozivaju sve ljubitelje nogometa, a posebice svoje navijače, da dođu na Babovac i podrže svoju momčad u susretu protiv susjeda iz Gruda.

U 19. kolu Premijer lige BiH rukometaši Izviđač Agrama ugostit će momčad Leotara iz Trebinja.

Utakmica se igra u GŠD u Ljubuškom u subotu, 23. ožujka, s početkom u 19 sati.

Izviđač je trenutno vodeći na prvenstvenoj ljestvici s 28 bodova iz 16 odigranih susreta i bježi drugoplasiranom Borcu i trećeplasiranoj Krivaji šest bodova s tim da Borac ima utakmicu više.

Leotar je trenutno na petom mjestu s 20 osvojenih bodova. Vrijedi istaći da je Leotar u posljednja četiri susreta ostvario isto toliko pobjeda. U ta četiri meča, Leotar je ostvario i dvije iznenađujuće pobjede, pobijedio je Borca u Trebinju i Gračanicu u gostima.

Sve to je jamstvo da nas očekuje zanimljiva utakmica u Ljubuškom.

Dođimo i podržimo naše „Skaute“ u ovom susretu.

U 15. kolu Premijer lige BiH rukometašice Izviđača ugostit će ekipu Krajine iz Cazina.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 16,30 sati u GŠD u Ljubuškom.

Rukometašice Izviđača su trenutno posljednje na prvenstvenoj ljestvici s četiri osvojena boda iz 14 susreta. Ispred njih su Sloga 2013 iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja i Zrinjski iz Mostara koji imaju po osam bodova. Krajina je na petom mjestu  s 12 osvojenih bodova.

„Čeka nas jedna od onih utakmica na “život ili smrt” protiv izuzetno zahtjevnog protivnika kojeg predvode dvije odlične igračice reprezentativke BIH i imaju golmanicu koja čitavu sezonu brani na visokom nivou. Dolazi nam protivnik koji ima visoke ambicije za plasman u ligu za prvaka, ali su i protivnik protiv kojeg možemo igrati. Nadam se da ćemo ovaj put dobro iskoristiti svoje šanse koje ćemo sigurno imati. Moramo pokazati prije svega hrabrost i određenu kvalitetu koju imamo. Bit će jako teška utakmica i mogla bi bit zanimljiva za gledatelje koje ovim putem pozivam da dođu u što većem broju da nam pomognu u tom velikom momentu za nas da ostanemo u realnim šansama po pitanju ostanka u društvu najboljih ekipa u BiH“, kazao je za Radio Ljubuški trener rukometašica Izviđača Ivan Gigo Lovrić.

U 15. kolu 1. Lige F BiH – skupina Jug rukometaši Izviđača 2 gostuju u Međugorju kod istoimenog domaćina.

Izviđač 2 trenutno se nalazi na petom mjestu prvenstvene ljestvice s 19 osvojenih bodova iz 15 kola. Rukometaši Međugorja su na pretposljednjem, 11. mjestu ljestvice i u 15 odigranih kola osvojili su samo tri boda.

Utakmica se igra u subotu u Međugorju s početkom u 18,30 sati.

Odbojkašice OK Libero Ljubuški slobodne su ovaj vikend i prvenstvo nastavljaju vikend nakon Uskrsa kad u sklopu Lige Hercegovine igraju protiv Delminiuma iz Tomislavgrada.

Radio Ljubuški

Objava Očekuje nas bogat sportski vikend u Ljubuškom pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?