Košarkaši Gruda slavili protiv Širokog II

Košarkaši Gruda slavili protiv Širokog II

Link na izvornu vijest

Košarkaši Gruda sinoć su gostovali na Pecari u Širokom Brijegu te su ostvarili jako bitnu pobjedu rezultatom 76:84.

Loš ulazak u utakmicu nije poremetio planove, a do kraja prve četvrtine Gruđani prelaze u vodstvo koje nisu ispuštali do kraja utakmice. Odličnu igru pružili su Marko Andrijanić sa 24 poena i 9 skokova te Antonio Leventić sa 19 poena i 12 skokova.

Dobru partiju imali su i Nikola Andrijanić sa 12 poena i 10 skokova te Zlatko Galić sa 11 poena i 13 asistencija. Ovom pobjedom košarkaši Gruda su i matematički osigurali doigravanje, a još jedna pobjeda iz dva preostala kola dovoljna im je da bi imali prednost domaćeg terena kroz cijeli playoff.

Idući vikend slijedi pauza zbog uskršnjih praznika, a za dva tjedna na grudski parket dolazi momčad Brotnja.

Post Košarkaši Gruda slavili protiv Širokog II je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?