UŠLA U RASKRSNICU KROZ CRVENO, PA POLICIJU ‘IZBILA‘ S CESTE NA STUB

UŠLA U RASKRSNICU KROZ CRVENO, PA POLICIJU ‘IZBILA‘ S CESTE NA STUB

Link na izvornu vijest

Policijski uviđaj je pokazao da je 20-godišnjakinja vozila automobil zadarskih oznaka te je oko 21.50 sati na raskrsnici Ulica Ante Starčevića, Bleiburških žrtava i 4. Gardijske brigade skrivila prometnu nesreću u kojoj su lakše povrijeđene dvije osobe, i to policijski službenici.

Ona je iz Ulice 4. Gardijske brigade ušla u navedenu raskrsnicu dok je za njen smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu. Potom je oduzela prednost prolaska i udarila u stražnji lijevi dio službenog vozila PU zadarske koji je zatim izletio s kolnika na prometni otok i udario u metalni stub semafora.

  • Zbog zadobivenih povreda, dva policijska službenika su prevezena u zadarsku bolnicu gdje im je pružena ljekarska pomoć te su im utvrđene lakše tjelesne povrede. Za vrijeme provođenja uviđaja na mjestu događaja, u vremenu od 22.10 do 23.15 sati, za sav promet zatvorena je bila Ulica 4.Gardijske brigade te se promet odvijao obilaznim pravcima – kažu iz zadarske policije navodeći i da će sukladno odredbama Zakona o sigurnosti cestovnog prometa, vozačica biti prekršajno sankcionirana a to podrazumijeva paprenu novčanu kaznu a često i zabranu upravljanja B kategorijom.

The post UŠLA U RASKRSNICU KROZ CRVENO, PA POLICIJU ‘IZBILA‘ S CESTE NA STUB first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?