Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Link na izvornu vijest

Ovo je dan što ga učini Gospodin, kličimo i radujmo se njemu.

Zahvaljujte Gospodinu jer je dobar,
jer je vječna ljubav njegova!
Neka rekne dom Izraelov:
»Vječna je ljubav njegova!«

Gospodnja se uzdignu desnica,
Gospodnja se proslavi desnica!
Ne, umrijeti neću, nego živjeti
i kazivati djela Gospodnja.

Kamen koji odbaciše graditelji
postade kamen zaglavni.
Gospodnje je to djelo:
kakvo čudo u očima našim!

(Pripjevni psalam: Ps 118, 1-2.16ab-17.22-23)

Ljubav je donijela život svima koji ga žele. Pridružimo se i mi kolonama svetaca koji su izabrali Život. Vjerujmo u uskrsnuće. Radujmo se jer smo dobili, ničim zasluženim, dar života. Krist uskrsnu! Uistinu uskrsnu!

Kako je samo divno kad Boga ljubiš, kad se s njim hraniš jer znaš da je on tvoja snaga i oslonac. Kad čuješ i prepoznaš glas uskrslog Gospodina: Ne boj se! Ja sam s tobom u sve dane do svršetka svijeta. Doista nema veće sigurnosti od te, kad si u Bogu učvršćen, kad si u njegovoj ruci.

Zato, slavimo Uskrs! Uskrs znači: Isus je živ! On želi biti živ u tebi, u meni i u svakome od nas!

Ovog Uskrsa želimo da u sebi pronađete mir i radost, jer samo vjerom možemo predbroditi sve ono što je pred nama. Neka ovogodišnja proslava Uskrsa bude radostan događaj našeg opredjeljenja na blagoslovljen život u vjeri, nadi i ljubavi i neka vam ovaj dan donese novu snagu i želju za uspjehom, odlučnost i ustrajnost koje su potrebne svima da u današnjem vremenu ostvare život dostojan čovjeka.

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam uredništvo portala Grude Online!

Post Sretan i blagoslovljen Uskrs! je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?