Uprava Nk Ljubuškog ima jasnu viziju kakav nogometni klub želi, podržite ih na donatorskoj večeri

Uprava Nk Ljubuškog ima jasnu viziju kakav nogometni klub želi, podržite ih na donatorskoj večeri

Link na izvornu vijest

Uprava Nk Ljubuškog ima jasnu viziju kakav nogometni klub želi, podržite ih na donatorskoj večeri

Upravni odbor NK Ljubuški organizira 5. travnja “Večer NK Ljubuški” kako bismo zajednički proslavili postignuća i rezultate kluba. O tome, ali i o aktivnostima kluba razgovarali smo s Tihomirom Kvesićem, predsjednikom Upravnog odbora NK Ljubuški.

 

nkljubuski

 

  1. Ljubuški nogomet je u svojoj povijesti kao i svi drugi imao svoje uspone i padove. Ako sada podvučete crtu, što je uprava NK Ljubuškog ostvarila, kakva je situacija u klubu?

Ljubuški nogomet je u povijesti imao svijetle i manje svijetle trenutke. Ja bih se samo osvrnuo na 2018. godinu kad je klub spletom nesretnih okolnosti  završio u najnižem rangu natjecanja. Današnja Uprava od prvog dana preuzimanja kluba počela je dobro raditi te je u kratkom razdoblju podigla Klub na zdrave noge. U tim najtežim trenucima preuzeli smo vodstvo Kluba i kroz zajednički, ustrajan, predan i  požrtvovan rad iz godine u godinu napredovali. Uspjeh i napredak Kluba od samog početka je misija svih članova ovog Upravnog odbora. Imali smo jasnu viziju kakav nogometni klub želimo u Ljubuškom. Zahvaljujući tome, već smo u idućoj sezoni pokazali zavidne rezultate i napredovali. Trenutno smo u Drugoj ligi Skupina Jug na prvom mjestu i tu smo prvaci. Situacija u klubu je jako pozitivna i imamo pozitivne rezultate, i puno toga je ovisilo i od toga. U zadnjih šest godina sve ide u dobrom smjeru i postali smo prepoznatljivi te opravdano  zaslužili potporu šire društvene zajednice.

 

2. Ovo je trenutak da nas upoznate s novitetima i ciljevima u Klubu?

Vodstvo je već ostvarilo nekoliko važnih stvari prema zacrtanim ciljevima. Radimo na marketingu, zatim na nabavljanju nove prepoznatljive opreme. Želja nam je i pojačati klub s novim igračima. Samim time, najavljujemo borbu za titulu prvaka. U razdoblju koja je pred nama, cilj je jasan. Puno je planova, ideja i sadržaja koje ćemo ostvariti u klubu.

 

nk-ljubuski-1

 

  1. Sezona je okončana na najbolji mogući način, a to je titula jesenski prvak Druge lige skupine Jug. Kako uprava gleda na uspješnu sezonu?

Sezona je okončana na najbolji mogući način. Mi ćemo se i dalje boriti i svi ćemo dati sve od sebe, i Uprava i igrači da i ovu sezonu završimo na prvom mjestu. Tu bih izdvojio da i ovu sezonu, igrači koji nastupaju u redovima seniora su svi iz Ljubuškog, tako da je to jedan veliki uspjeh za naš grad.  Ulaz na sve utakmice za gledatelje je slobodan, te koristim priliku da pozovem navijače da nas na utakmicama na Babovcu podrže u što većem broju. 

 

nk ljubuski prvak

  1. Kazali ste nam o uspjehu seniora, možete li nam nešto više reći o mladima i koliko djece trenira u školi nogometa Nk Ljubuškog, kakvi su njihovi natjecateljskih rezultati i kako ocjenjujete njihov dosadašnji nastup?

Što se tiče mladih, u Školi nogometa imamo preko 250 djece u raznoraznim kategorijama. To je velik broj djece za naše kapacitete, a trenutno naša infrastruktura može pratiti ovaj broj djece i poboljšanjem uvjeta, na čemu konstantno radimo i što će dovesti povećanja broja djece. Nećemo se samo obazirati na kvantitetu nego još više na kvalitetu rada, da djeca mogu učiti i da se s njima dobro radi.  Ono što je najvažnije je ulaganje u budućnost, stoga najveća strategija razvoja usmjerit će se na rad s najmlađim uzrastima.

 

nk-ljubuski-milost

  1. NK Ljubuški u proteklom razdoblju je ostvario neke infrastrukturne radove, recite nam o njima i koji su planovi Upravnog odbora?

Posljednjih godina radovi su konstantni, u prvom redu zahvaljujući JP Parkovi, Gradu Ljubuškom, Županiji Zapadnohercegovačkoj i svim sponzorima koji nam pomažu u mnogim projektima. Izdvojio bih da smo prošle godine uradili kompletno uređenje i automatsko navodnjavanje glavnog terena zahvaljujući kojem sada možemo kvalitetno održavati teren i imamo bolje uvjete rada. Istovremeno smo radili na uređenju i sanaciji pomoćnog terena kojeg smo osvijetlili te je sad u izrazito dobrom stanju i još planiramo na njega staviti umjetnu travu. Time imamo bolje tehničke uvjete za treniranje. Izgradili smo i teren s umjetnom travom. Prilagodili smo i postojeće svlačionice. To je proces koji traje i iz mjeseca u mjesec te stalno imamo nova ulaganja.

 

 

  1. Kako biste pomogli klubu i promovirali dobre rezultate koje klub postiže organizirate i “Večer NK Ljubuškog”. Kako teku pripreme?

Organiziramo i donatorsku večer koja će se održati 5. travnja 2024. godine u hotelu Bigeste. Ovo organiziramo prvi put jer radimo sve ispočetka, stjecali smo sponzore, i nakon šest godina uvjereni smo da se možemo upustiti i u ovakvu organizaciju. Očekujemo oko 250 sudionika, od naših nogometaša, sponzora i prijatelja, roditelja gdje ćemo se okupiti na zajedničkom druženju i proslaviti naš uspjeh. Zahvalio bih Gradu Ljubuškom, ŽZH i svim sponzorima koji prepoznaju naš rad i što su ovu ideju podržali.

 

babovac

  1. Hvala što ste predstavili aktivnosti koje radite u klubu i za kraj što biste poručili našim sugrađanima koji prate rad ljubuškog nogometa?

Na samom kraju osjećam dužnost da uputim zahvalu svim dosadašnjim članovima Uprave, igračima i trenerima koji su prošli kroz klub i koji su dali svoj obol, svatko u svojim mogućnostima i željama kako je mogao. Zahvaljujem roditeljima i svim poduzećima koji su na bilo koji način pomogli Klubu da djeluje i opstane u ovim vremenima, nekad malo boljim, nekad malo težim. Bitno je da pokazujemo dobre rezultate i  idemo s nekom konstantom prema naprijed i prema boljem.

 

nk ljubuski prvaci

 

NK Ljubuški poziva na donatorsku večer

Objava Uprava Nk Ljubuškog ima jasnu viziju kakav nogometni klub želi, podržite ih na donatorskoj večeri pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?