I čvrsta Čvrsnica je suzu pustila! Preminula je domaćica Ruža, dobra duša Blidinja i Masne Luke

I čvrsta Čvrsnica je suzu pustila! Preminula je domaćica Ruža, dobra duša Blidinja i Masne Luke

Link na izvornu vijest

Napustila nas je Ruža Bešlić, žena koja je od 1988. do 2022. bila domaćica u Franjevačkoj kući molitve u Masnoj Luci.

Iz Franjevačke kuće uputili su kršćansku sućut za njeno dugogodišnje služenje legendi Masne Luke i Blidinja fra Petru Krasiću i drugim fratrima koji su boravili u Masnoj Luci.

Brojne je Ruža dočekivala toplom kavom i toplom riječi i za nju svi koji su je upoznali imaju riječi hvale.

– Bivalo je ovdje i po 20-30 bogoslova, fratara, radnika i sve sam sama uvijek radila za njih – i kuhanje i peglanje što kažu, bašču držala… Ovdje je prošlo dosta svijeta. Prva mi napamet pada jedna Lidija iz Slovenije koja radi pri agenciji i ovdje dovodi posjetitelje iz Njemačke, Austrije, Australije – odakle se tko najavi… Ovdje se, u našem dvorištu, dnevno znalo okrenuti po 16 autobusa, ali meni nikada nije bilo teško nekomu otvoriti, pokazati galeriju, crkvu – nek’ ljudi vide, oni su došli tu s tom namjerom – govorila je svojedobno.

I čvrsta Čvrsnica pustila je suzu za svojom Ružom.

Objava I čvrsta Čvrsnica je suzu pustila! Preminula je domaćica Ruža, dobra duša Blidinja i Masne Luke pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?