Širokobriježanin Marko Kraljević u Njemačkoj gradi profi boksačku karijeru, u BK Široki radi pripreme za naredni meč

Širokobriježanin Marko Kraljević u Njemačkoj gradi profi boksačku karijeru, u BK Široki radi pripreme za naredni meč

Link na izvornu vijest

Nije nepoznato da u Širokom Brijegu postoji niz odličnih sportskih kolektiva ali i sportaša u pojedinačnim sportovima koji ostvaruju izvrsne rezultate. Kod svih njih je glavno pravilo ‘biti marljiv i uporan’ i to će donijeti rezultat.

Marko Kraljević je mladi Širokobriježanin sa njemačkom adresom koji je od malih nogu sport stavio na prvo mjesto svojih zanimanja. Već u juniorskim danima i nešto prije Marko je postizao vrhunske rezultate u karateu. Bio je član KK Široki, reprezentacije BiH i kasnije Hrvatske.

Marka je životni put odveo do Zagreba gdje se odmah uključio u Boksački klub Lokomotiva i tu počeo sa malo ozbiljnijim boksačkim treninzima kao i natjecanjima.  U Zagrebu je upoznao proslavljenog hrvatskog boksača Željka Mavrovića s kojim je trenirao jedno vrijeme da bi ga Mavrović poslao u Njemačku. Ubrzo se našao u  Fight Power iz Munchena gdje je dobio odlične uvjete za nastavak svoje karijere pa se ovaj mladi Širokobrijeržanin odlučio za novu stranicu svoje boksačke priče.

Ekipa ABCportala ga je zatekla u Širokom Brijegu, točnije u BK Široki gdje se Marko priprema za prvi profesionalni meč 11. svibnja u Njemačkoj. Pripremu radi sa još jednim Širokobriježaninom i voditeljem ovdašnjeg boksačkog kluba Vinkom Zadrom. Marko je ovih dana odradio i nekoliko sparinga sa poznatim mostarskim boksačem šampionom Damirom Beljom u Mostaru.

Kao i u svakom drugom sportu i u boksu su potrebni sponzori kako bi netko mogao postići ozbiljne rezultate, pa evo i ovim putem Marko poziva sponzore da ga podrže u narednom meču.

www.abcportal.info

The post Širokobriježanin Marko Kraljević u Njemačkoj gradi profi boksačku karijeru, u BK Široki radi pripreme za naredni meč first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?