Nezapamćen slučaj: U ovom mjesecu bit će isplaćene dvije mirovine!

Nezapamćen slučaj: U ovom mjesecu bit će isplaćene dvije mirovine!

Link na izvornu vijest

U ovom mjesecu isplatit ćemo dvije mirovine. Јednu krajem tjedna, a drugu zbog Uskršnjih blagdana do kraja ovog mjeseca, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

– Naša borba dovodi do toga da je Republika Srpska stabilna. Nije i neće bankrotirati – poručio je Dodik.

U prilog tome dodao je kako se za mirovine do kraja tjedna isplaćuje 147 milijuna KM, a do kraja mjeseca još toliko – prenosi Toppotal.info.

Prosječna mirovina iznosi 592,06 KM i čini 45,13% prosječne plaće u Republici Srpskoj, dok je iznos najniže mirovine za staž od 40 i više godina 601,35 KM i čini 45,83% prosječne plaće.

Kad je u pitanju FBiH, vlasti su najavile rast mirovina za cijelih 10 konvertibilnih maraka ili oko 5 eura.

The post Nezapamćen slučaj: U ovom mjesecu bit će isplaćene dvije mirovine! appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?