Nevjerojatan podvig košarkaša Posušja

Nevjerojatan podvig košarkaša Posušja

Link na izvornu vijest

Ivan Miličević, košarkaš Posušja obilježio je drugo kolo Lige za opstanak košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine, a ujedno po svom učinku ostat će zapisan povijest prvenstva BiH, javlja portal basket.ba. Košarkaš Posušja Ivan Miličević utakmicu je priveo kraju bez promašenog šuta.

Podsjetimo, u susretu protiv Orlovika iz Žepča koji je odigran u srijedu u gradskoj športskoj dvorani u Posušju,  Miličević je postigao 33 poena, bez promašaja tijekom utakmice. Za 2 poena šutao je 9-9, dok je za tri poena imao učinak 5-5. Na terenu je proveo 37 minuta, a index korisnosti bio je 43.

O tom učinku smo naravno i razgovarali s Ivanom nakon utakmice u srijedu. „Dogodila se takva utakmica, imao sam sve otvorene šuteve, ušao sam u dobar ritam od početka. Zahvala ide mojim suigračima koji su mi omogućili dosta tih otvorenih šuteva. Igrali smo timski i tako se poklopilo“, kazao nam je Miličević.

Spomenut ćemo ovom prilikom da su obje utakmice u ligi za ostanak košarkaši Posušja pobjedili, prvo Spartak iz Prijedora, a onda i Orlovik iz Žepča. Iduća utakmica lige je u subotu 6. travnja u Donjem Vakufu. Posušje igra s KK Promo, a utakmica je na rasporedu s početkom u 22 sata.

Podsjetit ćemo i s obzirom da su se prenosili bodovi iz regularnog dijela prvenstva u ligu za ostanak, situacija na ljestvici je sada zanimljiva. Orlovik ima 35 bodova (11-13), Leotar 34 (10-14), Promo ima 33 boda (9-15), Posušje 32 boda (8-16). Na začelju tablice sada su Spartak iz Prijedora (6-18) i Slavija (6-18) sa po 30 bodova.

Radioposusje.ba

Objava Nevjerojatan podvig košarkaša Posušja pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?