FUCZ: U VELIKOM ODRONU KAMENJA KOD MOSTARA POVRIJEĐENE DVIJE OSOBE, AUTOMOBILI ZAVRŠILI U VODI

FUCZ: U VELIKOM ODRONU KAMENJA KOD MOSTARA POVRIJEĐENE DVIJE OSOBE, AUTOMOBILI ZAVRŠILI U VODI

Link na izvornu vijest

FUCZ: U VELIKOM ODRONU KAMENJA KOD MOSTARA POVRIJEĐENE DVIJE OSOBE, AUTOMOBILI ZAVRŠILI U VODI

Prema informacijama iz Federalne uprave civilne zaštite, do aktiviranja klizišta je došlo u ranim večernjim satima, oko 18.30 sati, kada je velika količine kamena zbog miniranja kamenoloma završila u rijeci.

  • Prilikom pada velika količina kamena je zatrpala automobile koji su se nalazili na cesti, dva automobila su završila u rijeci, dok se za jednim automobilom traga, jer se ne zna nalazi li se pod odronom ili u vodi. Na sreću, automobili su u vlasništvu planinara koji u trenutku nesreće nisu bili u istim. Prema trenutnim informacijama ljudskih žrtava nema – saopćeno je iz FUCZ-a.

Povrijeđene su dvije osobe od kojih se jedna nalazila u čamcu koji je oboren prilikom pada odrona u rijeku i time prouzrokovao rast vodostaja i veliki val. Druga povrijeđena osoba se nalazila na obali u trenutku nesreće. Obje osobe su medicinski zbrinute, navodi se.

Policija osigurava mjesto nesreće, istraga je prekinuta zbog noći i nastavit će se u ranim jutarnjim satima.

(Fena)

The post FUCZ: U VELIKOM ODRONU KAMENJA KOD MOSTARA POVRIJEĐENE DVIJE OSOBE, AUTOMOBILI ZAVRŠILI U VODI first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?