Zrinjski ostvario uvjerljivu pobjedu i dodatno se približio lideru Borcu

Zrinjski ostvario uvjerljivu pobjedu i dodatno se približio lideru Borcu

Link na izvornu vijest

U posljednjem susretu 25. kola WWin lige BiH nogometaši Zrinjsko savladali su Zvijezdu 09 rezultatom 4:0 i prišli su vodećem Borcu na sedam bodova zaostatka.

Pitanje pobjednika riješeno je već u prvom poluvremenu kada su aktualni prvaci postigli tri brza gola.

Mrežu gostiju načeo je Ćuže u 8. minuti za 1:0, a isti igrač je samo sedam minuta kasnije udvostručio prednost mostarskog tima. Sve dileme oko pobjednika riješio je Bilbija u 36. minuti za uvjerljivih 3:0.

U nastavku su Mostarci napadali i propustili nekoliko dobrih šansi, a u 76. minuti Bilbija koji se oporavio od ozljede i vratio na teren, postigao je izvanredan gol sa distance za konačnih 4:0.

Zrinjski sada ima sedam bodova manje od lidera Borca i ponovo je oživio nade da se može domoći titule, a u narednom kolu očekuje gradski derbi protiv Veleža u kojem će biti domaćini.

S druge strane, Zvijezda 09 je ostala zakovana za dno tablice, a u narednom susretu ugostit će ekipu GOŠK-a.

Rezultat i strijelci:

Zrinjski – Zvijezda 09 4:0 (Ćuže 8, 15′, Bilbija 36′, 76′)

Tablice omogućuje Sofascore

The post Zrinjski ostvario uvjerljivu pobjedu i dodatno se približio lideru Borcu first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?