ŽENE U OVOM ZNAKU SU NAJBOLJE SUPRUGE: ZATO NE PROPUŠTAJTE PRILIKU

ŽENE U OVOM ZNAKU SU NAJBOLJE SUPRUGE: ZATO NE PROPUŠTAJTE PRILIKU

Link na izvornu vijest

ŽENE U OVOM ZNAKU SU NAJBOLJE SUPRUGE: ZATO NE PROPUŠTAJTE PRILIKU

One su nevjerovatno šarmantne, harizmatične, komunikativne, pravedne i dobroćudne, a ukoliko naletite na takvu ne propuštajte priliku. U pitanju su Vage! Upravo taj horoskopski znak po mišljenju mnogih astrologa zaslužuje titulu najbolje bračne partnerke.

Kada je u pitanju sam odnos sa partnerom, Vaga je maksimalno odana. Ne voli nikakve igrice, cijeni iskrenost i voli romantiku. Puno joj znači kada partner osluškuje njene želje i potrebe, a posebno voli male gestove i izraze pažnje i ljubavi bez nekog velikog povoda.

Svu pažnju koju dobije Vaga vraća dvostruko, ako ne i više od toga. Iako je na glasu kao neodlučna, kad upozna čovjeka kakvog traži, ona je jednostavno nepokolebljiva i zna da ga želi zauvijek. Vaga nema problema s predanošću, nema nikakve kočnice kad je riječ o tome i kada je zaljubljena, maksimalno je posvećena svom partneru i njihovom odnosu.

S obzirom na to da je vrlo društvena i da ima prirodan dar za komunikaciju, ljudi vole da budu u njenom društvu. Porodična okupljanja u njenoj organizaciji ona su koja jedva čekate, a ne ona iz kojih pokušavate da se izvučete po svaku cenu.

Vaga ne voli da se svađa i uvijek ima potrebu da odmah riješi bilo kakav problem ili sukob. Ne odustaje sve dok ne unese mir i balans u negativnu situaciju pa često igra ulogu branioca ili sudije u komplikovanim porodičnim odnosima. Kako i ne bi, kada se zna koliko je pravedna.

Upravo je ta njena unikatna sposobnost da situaciju drži pod kontrolom i stvori harmoniju tamo gdje je nema jedan od glavnih razloga zbog kojih je divno imati Vagu u svom životu, prenosi Zadovoljna.rs.

The post ŽENE U OVOM ZNAKU SU NAJBOLJE SUPRUGE: ZATO NE PROPUŠTAJTE PRILIKU first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?