Stiže nam promjena vremena i pad temperature

Stiže nam promjena vremena i pad temperature

Link na izvornu vijest

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je srednjoročnu vremensku prognozu do 26. travnja.

Do 15. travnja prognozira se sunčano i toplo vrijeme, potom od 16. do 20. izgledne su česte padaline, uz pojačan vjetar i temperature zraka niže od prosječnih za ovo doba godine. Stabilnije vrijeme uz uobičajene temperature očekuje se od 21. do kraja prognoznog razdoblja.

Do 16. travnja, u Bosni minimalne jutarnje temperature kretat će se od 6 do 11, u Hercegovini od 10 do 15 °C, danju u Bosne i Hercegovine od 25 do 30 °C, lokalno na jugu i do 31 °C.

Od 17. do 22. travnja, očekivane temperature zraka tijekom jutra kretat će se od 2 do 7 u Bosni, u višim područjima zapadne, središnje i istočne Bosne od 0 do 5, u Hercegovini od 4 do 9 °C, a maksimalne u Bosni do 16, u Hercegovini do 20 °C.

Od 23. travnja do kraja prognoznog razdoblja, očekuje se porast vrijednosti temperatura zraka, u Bosni tijekom jutra od 4 do 9, u Hercegovini od 6 do 11, danju u Bosni do 23 u Hercegovini do 25 °C.

Post Stiže nam promjena vremena i pad temperature je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?