Za obilan urod u vrtu: Recept za jeftinu i ekološku prihranu biljaka!

Za obilan urod u vrtu: Recept za jeftinu i ekološku prihranu biljaka!

Link na izvornu vijest

Postoje mnoga prirodna i industrijska gnojiva koja pomažu rastu vaših biljaka, kako onih kućnih tako i onih u vrtu. Mnogi se kunu u svoje proizvode da su najbolji, a pronašli smo jedan takav za koji kažu da nakon što prihranite biljke ovom kombinacijom imat ćete toliko obilan urod da ćete ga dijeliti besplatno.

Biljka koje obično svi uzgajamo i najomiljenije su, kao što je rajčica, paprika, krastavci i druge kulture koje koristimo u svakodnevnoj prehrani vole ovu vrstu gnojiva. Radi se o jeftinom i ekološkom proizvodu koji zamjenjuje skupa gnojiva iz trgovine.

Pogledajte video u nastavku i isprobajte preporuke s YouTube kanala SOVETY BIOLOGA PROGRESS WAY.

Tajna ovog vrtlara je smjesa od običnog šećera s ostalim sastojcima iz kuhinje, koji daju nevjerojatno efikasno gnojivo, ne samo za geranije i sobne biljke već dodavanjem ove smjese u vrt postići ćete bogatu žetvu kakvu svaki vrtlar priželjkuje. Pripremite ovo prirodno gnojivo na bazi šećera.

Rama-Prozor.info

The post Za obilan urod u vrtu: Recept za jeftinu i ekološku prihranu biljaka! appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?