Lajčak pozdravio dogovor koalicije na državnom nivou o Izbornom zakonu

Lajčak pozdravio dogovor koalicije na državnom nivou o Izbornom zakonu

Link na izvornu vijest

Specijalni predstavnik Europske unije za dijalog Beograd-Priština, bivši visoki predstavnik u BiH, Miroslav Lajčak srdačno je pozdravio jučerašnji dogovor koalicije na državnom nivou BiH o Izbornom zakonu.

– Ovo je važan korak na putu zemlje ka Europskoj uniji i još jednom dokazuje da su izabrani politički lideri sposobni donijeti potrebne odluke u interesu Bosne i Hercegovine i njenih europskih integracija – mapisao je Lajčak na X-u, bivšem Twitteru.

Usprkos Lajčakovoj izjavi, Narodna skupština Republike Srpske raspravlja danas o usvajanju posebnog entitetskog izbornog zakona, kojim bi se za lokalne izbore osporile nadležnosti Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

The post Lajčak pozdravio dogovor koalicije na državnom nivou o Izbornom zakonu first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?