Posušje s igračem manje slavilo protiv Željezničara

Posušje s igračem manje slavilo protiv Željezničara

Link na izvornu vijest

Posušje je nastavilo s dobrim igrama u proljetnom dijelu prvenstva i zabilježilo šestu pobjedu u ovom dijelu sezone.

S druge strane, Željezničar je novim porazom nastavio agoniju i ostaje na začelju tabele te mu i dalje slijedi grčevita borba za opstanak. Gosti su skoro cijeli meč imali igrača više, nisu iskoristili ni jedanaesterac te su pognute glave napustili stadion u Posušju.

Pitanje pobjednika odlučeno je već u 15. minuti kada je Rozić iskoristio dodavanje Lucića, namjestio se u šesnaestercu i pogodio donji lijevi ugao gola gostujuće ekipe.

Tri minute kasnije penal za Željezničar. Lucić je u šesnaestercu oborio Boljevića, a sudac je pokazao na bijelu točku i igraču Posušja crveni karton. No, najstrožu kaznu nije uspio u gol pretvoriti Krpić čiji je udarac obranio golman Galić.

Do kraja poluvremena Željezničar je imao nekoliko poluprilika preko Krpića i Mekića ali se rezultat nije mijenjao.

U drugom poluvremenu Željezničar je konstantno napadao, a najbolju priliku imao je ponovo Krpić koji je pogodio prečku.

Na kraju je ostalo 1:0, a Posušja je 11. pobjedom došlo u priliku da se uključi u borbu za mjesto koje vodi u europska natjecanja.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?