<div>Raspudić: " title="
Raspudić: "Odavno govorimo da Ustavni sud treba ukinuti. Očito je da DP ide s HDZ-om"
" decoding="async" />

Raspudić: “Odavno govorimo da Ustavni sud treba ukinuti. Očito je da DP ide s HDZ-om”

Link na izvornu vijest

“Nikakvo uporište nema za to u Ustavu i zakonu”, započeo je Raspudić pa nastavio:

“To je parapolitičko tijelo isluženih HDZ-ovih kadrova, dijelom SDP-ovih. To je skandalozno, to je najsramotnija institucija u Hrvatskoj i mi odavno govorimo da bi ih trebalo ukinuti i prebaciti ovlasti na Vrhovni sud.”

Osvrnuo se i na fotografiju koju je podijelio Milanović na kojoj se vidi predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović za stolom s Olegom Butkovićem i Brankom Bačićem.

“To je žalosno, to su važni politički akteri koji su imali istaknuti ulogu u kampanji, Butković, a onda u jednoj ležernoj ljetnoj atmosferi ga vidimo s predsjednikom tog istog Ustavnog suda. Pa nije to ništa novo, pa u ovom parku živi blizu, viđam ih po noći kako se smucaju u trenirkama, u nekim čudnim razgovorima. Znamo mi što je Ustavni sud i zašto ih treba raspustiti”, poručio je Raspudić.

Osvrnuo se i na rezultate parlamentarnih izbora i moguće koalicije. “Most neće iznevjeriti ono što je govorio prije izbora, HDZ treba u oporbu, zajednički nazivnik je antikorupcija.”

“Očito je da DP ide s HDZ-om i da je sva domoljubna kritika Plenkovića i HDZ-a bila predstava za sitnu domoljubnu raju”, dodao je.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?