OPTUŽNICA PROTIV LAŽNE DOKTORICE! FALSIFIKOVALA DIPLOMU, PA ‘ULJEPŠAVALA’ ŽENE U ELITNOJ ORDINACIJI

OPTUŽNICA PROTIV LAŽNE DOKTORICE! FALSIFIKOVALA DIPLOMU, PA ‘ULJEPŠAVALA’ ŽENE U ELITNOJ ORDINACIJI

Link na izvornu vijest

OPTUŽNICA PROTIV LAŽNE DOKTORICE! FALSIFIKOVALA DIPLOMU, PA ‘ULJEPŠAVALA’ ŽENE U ELITNOJ ORDINACIJI

Lažna doktorica, podsjetimo, uhapšena je 4. marta i to zbog sumnje da je sa falsifikovanom diplomom Medicinskog fakulteta u Prištini u ordinaciji u Beogradu na vodi pružala stomatološke usluge i vršila antiejdžing tretmane.

– Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nakon sprovedenog dokaznog postupka danas je podnijelo optužni prijedlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv S. S. zbog krivičnog djela falsifikovanje isprava i krivičnog djela nadriljekarstvo i nadriapotekarstvo. Sudu je predloženo da nakon sprovedenog dokaznog postupka okrivljenu S. S. proglasi krivom zbog izvršenja navedenih krivičnih djela i da joj izrekne jedinistvenu kaznu u trajanju od jedne godine i šest mjeseci – navodi se u saopštenju nadležnog tužilaštva.

Pa da podsjetimo, kako je prethodno saopšteno iz nadležnog tužilaštva, Snežana S. koja se predstavljala kao doktorica sumnjiči se da je od 21. novembra 2021. do hapšenja u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic”, pružala stomatološke i usluge antiejdž medicine, iako je naknadnim proverama utvrđeno da je diplomu fakulteta falsifikovala.

– Bez adekvatnog znanja i obrazovanja pružala je usluge u stanu u kojem je imala “ordinaciju” – podsjeća izvor Kurira.

Prilikom saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, kako je saopšteno, ona je iznijela svoju odbranu u kojoj je tvrdila da diploma nije falsifikat i potvrdila da je pružala usluge pacijentima.

The post OPTUŽNICA PROTIV LAŽNE DOKTORICE! FALSIFIKOVALA DIPLOMU, PA ‘ULJEPŠAVALA’ ŽENE U ELITNOJ ORDINACIJI first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?