Milorad Dodik o optužbama da suci “guraju” FK Borac: A vi ste pošteni?

Milorad Dodik o optužbama da suci “guraju” FK Borac: A vi ste pošteni?

Link na izvornu vijest

Milorad Dodik je sinoć gostovao na Face televiziji kod Senada Hadžifejzovića, a nakon političkih tema osvrnuli su se i na one nešto opuštenije – sportske.

Naravno kako i inače to biva s predsjednikom RS-a, moralo se to ubrzo razviti u prepirku, a započeo je hvaljenjem Borca.

– Borac je prvi, jesi li vidio kako sve ove federalne klubove “buškamo” redom? – upitao je Dodik Hadžifejzovića, na šta je popularni voditelj uzvratio:

– Joj, što sa sucima to “ludilo” radite – poručio mu je Hadžifejzović. 

Naravno, Hadžifejzović je aludirao na to da su navijači većine ostalih klubova u Wwin ligi BiH vrlo nezadovoljni suđenjem u utakmicama Borca. 

– Au, a vi ste pošteni? “Ubiste” se od poštenja… Vi “pužete” od poštenja… Vi ništa ne možete pošteno – kazao je Dodik, da bi se zatim osvrnuo i na Igokeu:

– Borac je prvak, Igokea je svaki put prvak… 

Međutim, voditelj ga je prekinuo, poručivši da je Bosna nedavno pobijedila Igokeu, na što se osvrnuo Dodik.

– Pa dobro, jesmo izgubili od Bosne. Naši igrači su ih malo potcijenili, ali vidjet ćeš kad dođu u Laktaše… – poručio je Dodik.

Objava Milorad Dodik o optužbama da suci “guraju” FK Borac: A vi ste pošteni? pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?