Zbog izvođenja radova zatvara se dionica autoceste Zvirovići – Bijača

Zbog izvođenja radova zatvara se dionica autoceste Zvirovići – Bijača

Link na izvornu vijest

Zbog izvođenja radova zatvara se dionica autoceste Zvirovići – Bijača
Uz povoljne uvjete za vožnju, promet se na većini cestovnih pravaca odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima, iz Auto-moto saveza upozoravaju na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi mogući su zastoji i vožnja u koloni.

Zbog redovnog servisiranja tunela Bijela Vlaka u ponedjeljak od 18:00 sati bit će zatvoren smjer A-1 Zvirovići – Bijača, a nakon toga bit će zatvoren smjer Bijača – Zvirovići. Radovi će trajati do utorka do 06:00 sati.

Zbog izvođenja radova u Mostaru na dionici Varda – Rodoč, promet se odvija uspreno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

 

Zbog klizišta promet je potpuno obustavljen na dionici Razboj – Rudanka, na lokaciji prijevoja Ljeskove vode.

Zbog oštećenja mosta na dionici Rogatica – Ustiprača, vozila do 30 tona ukupne dozvoljene mase prometuju naizmjenično jednim prometnim trakom, dok je za vozila preko 30 tona promet obustavljen.

Zbog izvođenja radova na dionici Dobro Polje – Miljevina (Sarajevo – Foča), promet se odvija usporeno naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na dionici M-14.1 Gradiška – Dubica (na ulazu u Orahovu), zbog aktiviranja klizišta promet se odvija
usporeno.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG) zabrana je prometa za teretna vozila, dok osobna vozila prometuju otežano.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

  • M-1.8 Pelagićevo – Srebrenik (tunel Ormanica),
  • M-4 Jelah – Doboj (Kraševo),
  • M-6 Grude – Vitina (Ružići),
  • M-15 Ključ – Sanski Most,
  • M-17 Jablanica – Mostar (Donja Jablanica), Tarčin – Konjic,
  • M-17.3 ulaz u Neum (Neum – Stolac).

Zbog klizišta na dionici M-20 Foča – Goražde (kod mjesta Filipovići), promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog oštećenog mosta na dionici Rudo – GP Uvac, zabranjen je promet za teretna vozila maksimalnog osovinskog opterećenja preko 10 tona po osovini, dok je za ostala vozila brzina kretanja na mostu ograničena na 20 km/h.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Zabrana je prometa za vozila preko 5 tona ukupne dozvoljene mase na mostu na graničnom prijelazu Karakaj. Teretna vozila preko 5 tona preusmjeravaju se na granične prijelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti granični prijelaz Šepak.

Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko – Gunja.

Objava Zbog izvođenja radova zatvara se dionica autoceste Zvirovići – Bijača pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?