Video/Prvotimci RK Izviđač Agrama: Zahvalni smo vjernoj publici

Video/Prvotimci RK Izviđač Agrama: Zahvalni smo vjernoj publici

Link na izvornu vijest

Nakon kratkog odmora i velike proslave održane proteklog vikenda prvotimci desetorostrukog osvajača titule državnog prvaka BIH Rukometnog kluba Izviđač Agram nastavljaju dalje s redovitim treninzima i susretima koji im slijede do kraja sezone. U programu Radija Ljubuški danas smo ugostili prvotimce Izviđača Diana Ćešku i Zvonimira Lukendu koji su s nama podijelili dojmove nakon osvajanja titule.

Iako nije igrao susret zbog ozljede zgloba Diano nam je kazao kako mu to nije poremetilo osjećaj zadovoljstva i ponosa nakon osvajanja ove titule.” Trenutno sa trenerom Adisom Jakićem odrađujem treninge primjerene mojoj ozljedi, oporavak ide dobro i nadam se skorom povratku. Osjećaj osvajanja ove titule je izvrstan, ponosan sam na sve momke. Bilo je teških trenutaka, igrali smo Europu usporedo sa premijer ligom, prva polusezona je bila preteška nije bilo Bebeka, Miće morali smo to iznijeti, drugi dio sezone je išao lagano, osvojili smo prvenstvo četiri kola prije završetka stvarno bih želio čestitati svima u klubu. Atmosfera u ekipi je vrhunska, mi smo jedna ekipa, kada treniramo treniramo, kad smo vanka, vanka smo!” kazao je Diano.

Zvonimir Lukenda kazao je kako je ” Osvajanje ove titule sigurno ostvarenje naših dječačkih snova, iz onih dana kada smo gledali starije od nas kako pobjeđuju i osvajaju prvenstvo. Nadam se da će ostati ovako kako smo krenuli, da ćemo pobjeđivati kao do sada.” komentirao je i nastavak prvenstva

” Nemamo baš puno odmora slijedi nam skoro gostovanje, ove subote u Tuzli protiv Slobode, u zadnjem kolu igramo kući s Konjuhom. Iako smo bodovno u prednosti, ozbiljni smo i igramo spremno dalje. U obitelji imam još mlađih članova koji treniraju rukomet ,oni su na posljednju utakmicu došli sat vremena prije nas. Dobar je osjećaj biti prvi i dijelom pobjedničke ekipe. Pozdravljam sve navijače, sve pratitelje rukometa koji su nas gledali na zadnjoj utakmici i sve koji su pratili cijele sezone, bili nam velika podrška kak u teškim trenucima, tako i u ovim pobjedničkim, hvala im!”

Gostujući u programu Radija Ljubuški prvotimci RK Izviđač Agrama Zvonimir Lukenda i Diano Ćeško rukometnu loptu nakratko su zamijenili mikrofonom, bilo je to iznenađenje koje smo im pripremili pozvavši ih u gostovanje. Nakon njihovog dolaska povjerili smo im zadatak čitanja sportskih vijesti, odnosno vijesti o susretu 24. kola sa ekipom Sloge iz Doboja, nakon kojeg su proslavili 10. titulu prvaka BIH održanog u subotu 26.travnja., kako su se snašli u ovoj ulozi pogledajte ovdje:

Radio Ljubuški

Objava Video/Prvotimci RK Izviđač Agrama: Zahvalni smo vjernoj publici pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?