Video/Dragana Matić, treća u svjetskoj ligi

Video/Dragana Matić, treća u svjetskoj ligi

Link na izvornu vijest

Na biciklističkoj utrci UCI C1 Svjetske lige u kategoriji juniorki održanoj proteklog vikenda u Srbiji, naša Ljubušanka Dragana Matić ostvarila je u jednoj od najtežih kategorija izvanredan rezultat osvojivši treće mjesto. U programu Radija Ljubuški ugostili smo tim povodom Draganu, učenicu drugog razreda gimnazije Ljubuški koja je s nama podijelila svoje iskustvo:

” Zadnjih 200 metara utrke odlučivalo je o trećem ili četvrtom mjestu, uspjela sam izboriti se za broncu. Jako teška utrka, imala sam jaku protivnicu iz Ukrajine s kojom sam se cijelo vrijeme nadmetala, bio je velik pritisak zbog toga, morala sam paziti na sve i zadržati snagu, voditi računa o stazi, biciklu, svojoj snazi, suparnicama. Nevjerojatno teško ali uspjela sam. Išla sam se natjecati zbog bodova, nisam se nadala medalji, nevjerojatno! Mislim kako je u ovoj utrci bilo presudna mentalna snaga, ona mi je na prvom mjestu, onda slijedi fizička priprema i konstantno treniram 15 do 20 sati tjedno, intenzivni su treninzi, odmaram samo ponedjeljkom. Bila sam presretna po ulasku u cilj, odmah su potekle suze, suze radosnice!”

Ova vrijedna mlada sportašica ističe što smatra presudnim za dobar uspjeh u sportu

“Diciplina je važna, što više radiš, treniraš i natječeš se lakše je.” Opisala je i nedavno osvajanje devete titule državne prvakinje “Na državnom prvenstvu imali smo tešku stazu, prvenstvo je održano u Čapljini, pripremala sam se za to četiri mjeseca, maraton je najteža disciplina u biciklizmu jer traži psihičku izdržljivost, utrka je bila fenomenalna, svih 50 kilometara bila sam u punoj snazi, stvarno sam u svakoj sekundi davala sve od sebe, ni u jednoj sekundi nisam odustala, zahvaljujući svojim treninzima i pripremi.”

Ovdje pogledajte gostovanje u našem studiju:

B. Medić / D. Mijatović /Radio Ljubuski

Objava Video/Dragana Matić, treća u svjetskoj ligi pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?