Još uvijek nema pravih informacija ali evo kako su Ultrasi saznali gdje su transparenti Red Armyja i što su učinili

Još uvijek nema pravih informacija ali evo kako su Ultrasi saznali gdje su transparenti Red Armyja i što su učinili

Link na izvornu vijest

Kako piše jedini sarajevski portal (radio Sarajevo) koji je objavio da su Ultrasi napravili ‘osvetu’ i oduzeli sve transparente navijačima Veleža premda su kad su to uradili Red Army ‘slavili na naslovnicama svojih pristranih portala’

Portal navodi da su vatrenim oružjem naoružani navijači Zrinjskog upali u petak navečer, 3. svibnja, u najmanje dva stana u Mostaru u kojima su navijači Veleža čuvali transparente.

Jednog navijača Veleža su vezali lisicama i on im je priznao gdje se nalaze ostali transparenti.

Prema informacijama Istrage, navijači Zrinjskog, Ultrasi, dronovima su pratili navijače Veleža kako bi otkrili gdje se nalaze transparenti ove navijačke grupe. Sve se dogodilo u noći sa petka na subotu.

Prije nešto manje od mjesec dana, 7. travnja, navijači Veleža ‘Red Army‘ prepadom su pred vratima stana jednog od mostarskih Ultrasa oteli nekoliko transparenata.

Fotografijom su se pohvalili na društvenim mrežama pozirajući s ukradenim transparentima okrenutim naopako kako je običaj u navijačkim krugovima.

Bljesak.info piše da su navijači Zrinjskog pod i dalje nerazjašnjenim okolnostima jučer oduzeli oko 50 transparenata od svojih protivnika, navijača Veleža – Red Armyja.

Nakon sinoćnje utakmice Velež – Posušje (2-0), Ultrasi su napali pripadnike Red Armyja, te im oteli mnoge transparente, među kojima i onaj udarni, veliki, s natpisom “Red Army”.

Još uvijek se čeka potvrda o ovom navijačkom obračunu.

Zanimljivo je da se sve dogodilo na obljetnicu smrti Broza Tita čiji lik i danas slave navijači Veleža koji su zadržali sve simbole tog vremena na svojim navijačkim rekvizitima.

The post Još uvijek nema pravih informacija ali evo kako su Ultrasi saznali gdje su transparenti Red Armyja i što su učinili first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?