HNK Grude organizira 8. Memorijalni turnir Miš – Dine

HNK Grude organizira 8. Memorijalni turnir Miš – Dine

Link na izvornu vijest

Hrvatski nogometni klub Grude nastavlja tradiciju poštovanja nogometnih legendi i članova kluba kroz organizaciju 8. Međunarodno-memorijalnog nogometnog turnira “Miš-Dine”.

Ovaj prestižni turnir, nazvan po legendarnim igračima Zdravku Jurčiću-Mišu i Dinku Vranješu-Dini, održat će se 25. i 26. svibnja 2024. godine na stadionu Elić Luka.

Osim što će biti prilika za natjecanje, turnir je posvećen sjećanju na sve preminule igrače, trenere i članove HNK Gruda.

Ovogodišnji turnir otvoren je za ekipe godišta 2013./2014. te 2015./2016., pružajući priliku mladim nogometašima da pokažu svoj talent i strast prema igri. Sudjelovanje na turniru prilika je za stjecanje iskustva, ali i za izgradnju prijateljstava između klubova iz različitih krajeva.

Uz nogometne utakmice moći će te uživati i u ugodnom druženju uz bogatu ponudu hrane i pića.

HNK Grude poziva sve ljubitelje nogometa da se pridruže ovom događaju, podrže male nogometaše i zajedno stvore nezaboravno iskustvo.

Neka 8. Međunarodno-memorijalni nogometni turnir Miš-Dine bude prilika za slavlje ljubavi prema sportu i poštovanje prema nogometnoj baštini Gruda. Vidimo se na terenu!

grude-online.info

Post HNK Grude organizira 8. Memorijalni turnir Miš – Dine je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?