Susret predsjednika Skupštine ŽZH Ivana Jelčića i dopremijera FBiH Tonija Kraljevića

Susret predsjednika Skupštine ŽZH Ivana Jelčića i dopremijera FBiH Tonija Kraljevića

Link na izvornu vijest

Predsjednik Skupštine Županije Zapadnohercegovačke Ivan Jelčić sa zamjenicom Ivanom Barišić posjetio je Federalno ministarstvo financija i dopremijera Federacije BiH, ministra Tonija Kraljevića.

Tijekom sastanka razgovaralo se o brojnim zajedničkim temama, ministar Kraljević je upoznat s radom aktualnog saziva Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, kao i s infrastrukturnim projektima obnove i rekonstrukcije te zakonima koji su u skupštinskoj proceduri.

Ministar financija je tijekom razgovora upoznao vodstvo Skupštine ŽZH s radom federalne Vlade, aktualnim problemima te se kratko osvrnuo na povezanost sa Županijom Zapadnohercegovačkom, obzirom da je dugi niz godina obnašao dužnost županijskog ministra financija i dopredsjednika Vlade ŽZH, naglasivši kako Županija Zapadnohercegovačka u Vladi FBiH ima iskrenog partnera.Izraženo je obostrano zadovoljstvo susretom, kao i svesrdna podrška daljnjem radu uz poziv federalnom ministru Kraljeviću da dođe i u službeni posjet Skupštini Županije Zapadnohercegovačke.

Lhportal

Objava Susret predsjednika Skupštine ŽZH Ivana Jelčića i dopremijera FBiH Tonija Kraljevića pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?