Pobjeda rukometašica Izviđača, nogometaši Ljubuškog danas gostuju kod Kruševa

Pobjeda rukometašica Izviđača, nogometaši Ljubuškog danas gostuju kod Kruševa

Link na izvornu vijest

U 3. kolu doigravanja za ostanak u Premijer ligi BiH, rukometašice Izviđača jučer su u GŠD u Ljubuškom pobijedile ekipu Sloge 2013 iz Uskoplja/Gornjeg Vakufa rezultatom 32:22.

Međutim, rezultat druge jučerašnje utakmice, u kojoj je Zrinjski pobijedio Ilidžu u gostima 23:20, nije išao djevojkama Izviđača na ruku, tako da unatoč pobjedi cure iz Ljubuškog još uvijek ne mogu „mirno spavati“.

Sada su na vrhu ljestvice tri ekipe izjednačene po bodovima, Sloga 2013, Izviđač i Knežopoljka iz Kozarske Dubice. Svi imaju po 14 bodova, Zrinjski je četvrti s 12 bodova, a Ilidža je posljednja s devet bodova i sigurno ispada iz Premijer lige.

Ljubušankama je za siguran ostanak u ligi potreban još jedan bod, a njega moraju osvojiti u jedinoj preostaloj utakmici u kojoj gostuju kod Knežopoljke. U slučaju poraza u Dubici, djevojke trenera Gige Lovrića jedino može spasiti kada bi u posljednjem kolu Sloga 2013 uzela bod ili dva kod Zrinjskog u Mostaru.

Situacija je vrlo komplicirana, ali Ljubušankama, koje su odlično odigrale drugi dio sezone i doigravanje,  najbolje bi bilo osvojiti bod ili oba u Kozarskoj Dubici i tako riješiti pitanje ostanka u ligi.

Zanimljivo je da bi u tom meču bod odgovarao i jednima i drugima, neriješenim rezultatom obje ekipe osigurale bi ostanak u ligi.

Raspored preostala dva kola:

11. svibnja:

Sloga 2013 – Ilidža

Knežopoljka – Izviđač

Zrinjski slobodan

16. svibnja:

Zrinjski – Sloga 2013

Ilidža – Knežopoljka

Izviđač slobodan

U 25. kolu Druge lige F BiH – skupina Jug nogometaši Ljubuškog gostuju kod Kruševa. Utakmica se igra danas na pomoćnom igralištu HŠK Zrinjski u Mostaru s početkom u 17 sati.

Susret je to u kojem prvoplasirano Kruševo dočekuje trećeplasirani Ljubuški, dakle to je derbi utakmica cijelog prvenstva. Vodeće Kruševo ima 47 bodova iz 23 odigrana susreta, a Ljubuški dva boda manje i utakmicu manje. Pobjedom nad Kruševom Ljubušaci bi zasjeli na čelo prvenstvene ljestvice.

Međutim, Kruševo nije dobilo licencu za nastup u Prvoj ligi F BiH tako da je najveći konkurent za naslov nogometašima Ljubuškog momčad Brotnja. Brotnjo je nakon jučerašnje pobjede 2:1 nad Troglavom 1918 u Livnu „probilo“ na drugo mjesto prvenstvene ljestvice i ima dva boda više od Ljubuškog i utakmicu više.

Radio Ljubuški

Objava Pobjeda rukometašica Izviđača, nogometaši Ljubuškog danas gostuju kod Kruševa pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?