Restorani vs. kućna proslava: Krizme su sada kao svatovi, slavi se do zore, božeprosti, samo što se striptizete ne pozivaju!

Restorani vs. kućna proslava: Krizme su sada kao svatovi, slavi se do zore, božeprosti, samo što se striptizete ne pozivaju!

Link na izvornu vijest

Restorani vs. kućna proslava: Krizme su sada kao svatovi, slavi se do zore, božeprosti, samo što se striptizete ne pozivaju!

Sezona sakramenata u punom je jeku. Što znači da su brojne obitelji već početkom godine trebali rezervirati mjesto za održavanje proslave.

No, nije to tako jednostavno. Em što treba naći dostupno mjesto jer se u restorane trebate rezervirati mjesecima unaprijed kao da radite svadbu, a onda kreću kalkulacije s cijenama i brojem gostiju.
“Ispod trideset uzvanika je sramota zvat, ulaznica za uzvanike je sto eura, slavi se do zore, božeprosti, samo što se striptizete ne pozivaju. Kako, zašto. Još kad se zna kako su krizme za veliki broj srednjoškolaca svojevrsne ‘izlaznice’ iz krila matere Crkve, jer se nakon što su primili Duha Svetoga više nikad, eventualno do vjenčanja ili kumovanja, ne pojave u crkvi, cijeli taj fenomen postaje još bizarniji” – piše Damir Šarac u Slobodnoj Dalmaciji.

Gotovo više nitko se ne okreće kućnim proslavama, iako je ogromnu razliku u cijeni.

Unajmili smo šator, stolove, frižider i opet je cijena bila jeftinija. Uz to imali smo komociju i zafeštali smo do dugo u noć što u restoranu nismo mogli. Pripreme su bile zahtjevne i danima su trajale, ali atmosfera i konačna cifra je vrijedna toga“, opisuje nam naša čitateljica svoje iskustvo.

Ipak, ako nemate prostor i druge resurse za kućnu proslavu, morate se osloniti na restoran gdje je hrana sigurno lošija nego što biste doma pripremili, a masno ćete platiti, rekla je.

Dok restorani nude praktičnost i profesionalnost, cijene su često visoke, posebno kada se uzme u obzir broj gostiju i dodatni troškovi. Obitelji koje se odluče za kućne proslave često mogu uštedjeti značajne iznose, kao što je slučaj s našom sugovornicom pa sad dobro razmislite kada sljedeći put budete radili feštu.

Objava Restorani vs. kućna proslava: Krizme su sada kao svatovi, slavi se do zore, božeprosti, samo što se striptizete ne pozivaju! pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?